ŞANLIURFA / CEYLANPINAR - Başak İlkokulu

Nis

‘‘OKULDAYKEN HER YERİ GÖRÜYORUM” projesi okulumuz öğrencilerimizin Kültür Bakanlığımıza bağlı ulusal müzeleri sanal tur ile gezdirilmesi, milli varlıkların ve kültürel değerlerin tanıtılarak tarihi ve ulus bilinci kazandırılması amaçlanan sanal gezi projesidir. Söz konusu projeye ihtiyaç duymanın nedeni okulun bulunduğu konumun ve öğrencilerin maddi durumlarının gezip görme için elverişli koşullara sahip olmamasıdır. Bu proje vatanını ve kültürünü tanımak isteyen öğrencilerimiz için nitelikli bir kazanım olacaktır.Bu projenin sonunda; öğrencilerimizin Kültür Bakanlığımıza bağlı ulusal müzeleri sanal tur ile gezdirilip, milli varlıkların ve kültürel değerlerin tanıtılarak tarihi ve ulus bilinci kazandırıldı.  . Bu proje vatanını ve kültürünü tanımak isteyen öğrencilerimiz için nitelikli bir kazanım olmuştur.

Mrt

“Ekmeği Çöpe Atma

Hayvanları Aç Bırakma”

Sloganı ile başladığımız bu projede öğrencilerimizin

ekmekleri israf etmeden sokak hayvanlarını beslemelerini

sağlamalarını amaçlıyoruz.

Mrt

BİGEP KAPSAMINDA ÖZEL EĞİTİM OKULUMUZDA UYGULANAN KENDİ ÖĞRETİM YÖNTEMİMİ SEÇİYORUM PROJESİ

Şbt

BİGEP KAPSAMINDA OKULUMUZ İNGİLİZCE SINIFINDA KISA SKEÇ ÇALIŞMALARI YAPILIYOR.

Şbt

BİGEP KAPSAMINDA YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİLERİMİZİN OLDUĞU UYUM SINIFIMIZDA HACİVAT-KARAGÖZ ATIŞMASI ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ.

Şbt

BİGEP KAPSAMINDA ÖĞRENCİ VELİ ZİYARETLERİMİZE DEVAM EDİYORUZ.

Ock

BİGEP KAPSAMINDA ÖĞRENCİ VELİLERİMİZE REHBERLİK SERVİSİ TARAFINDAN AKRAN ZORBALIĞI,BİLİNÇLİ TEKNOLOJİ KULLANIMI HAKKINDA FARKINDALIK SEMİNERİ VERİLDİ

Ock

BİGEP KAPSAMINDA 08/01/2024 SAAT 20:00'DA TÜM ÖĞRETMEN,ÖĞRENCİ,VELİLERİMİZİN KATILIMIYLA AİLECEK OKUYORUZ ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ.OKUMA ETKİNLİĞİMİZE KATILAN TÜM ÖĞRETMEN,ÖĞRENCİ VE VELİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

Ock

BİGEP KAPSAMINDA TÜM ÖĞRENCİLERİMİZ,VELİLERİMİZ,ÖĞRETMENLERİMİZİN KATILIMIYLA 08/01/2024 SAAT 20:00'DAKİ AİECE OKUYORUZ ETKİNLİĞİMİZE DAVETLİSİNİZ.